Brugt it er penge værd.

Man kender det godt. Som direktør for egen virksomhed, ved man udmærket godt, at computere og andet it udstyr, løbende skal udskiftes. Det er en realitet, at det er vigtigt, med it udstyr, der fungerer optimalt i hverdagen. Mange virksomheder er idag afhængige af deres it udstyr. Mange informationer bliver gemt på computerne, og man skal have let adgang til alt it udstyr i virksomheden. Hvad skal man gøre, når man skal skille sig af med det brugt it? Skal det på lossepladsen? Nej, brugt it kan være mange penge værd. Så man kan kontakte brugt-it.dk for at høre, hvordan man på bæredygtig vis, nemmest kan skille sig af med brugt it udstyr. Meget hardware idag kan genbruges. Det afhænger af mange forskellige faktorer. Primært drejer det sig om at brugt it skal have en hvis kvalitet og alder for at blive opkøbt. Typisk skal det maks være 1-6 år gammelt, og gerne specifikke mærker og it udstyr.

Sletning af data

Det er nemmest, at få et overblik i forhold til hvilket it udstyr man skal skille sig af med . Derefter kan man kontakte brugt-it.dk for at indgå en dialog om, hvilke dele af ens it udstyr, det vil være relevant at opkøbe. Der sørges på bedste vis, for at alle data, bliver slettet fra enhederne. Det gælder både bærbare og stationære pc´er.
Det er vigtigt for virksomheder, at alt data bliver slettet, fordi der ofte er tale om følsomme data, som andre helst ikke skal få fingrene i. Man ved godt selv, hvor svært det kan være helt at slette data fra hardware. Så er det en fordel at inddrage et professionelt firma, der har helt styr på, hvordan datasletning skal foregå. Det der oftest bliver opkøbt af brugt it og hardware er : Storagesystemer, servere, telefonsystemer, netværksudstyr og bærbare samt stationære PC´ere. Så husk at genbruge it udstyr, inden det ryger på lossepladsen.
Der er penge i brugt hardware