Liverpool wallstickers

Der findes mange forskellige wallstickers med skønne tekster blandt andet fra Liverpools slagsang Your ‘ll never walk alone. En rigtig drenge wallstickers eller bare til den der elsker fodbold. Om man så er til Liverpool eller Chelsea eller Brøndby, så findes der wallstickers man kan lide. Liverpool wallstickers findes på https://smartstickers.dk/wallsticker/liverpool-never-walk-alone/ hjemmesiden, og hvis man lige skal have den gennem censuren med konen, så er der også en masse wallstickers som hun kan forelske sig i – det er noget nemmere, hvis der er til begge parter, frem kun for den ene. Wallstickers Liverpool og You ‘ll never walk alone, hænger på mange fodboldinteresseredes vægge, måske ikke lige i dagligstuen, med dem der elsker Liverpool og fodbold, skal nok finde en væg hvor den lige passer ind.
Jeg ved også at Chelsea F.C. har deres slagsang som Liverpool, og deres hedder Flying high, og for en god ordens skyld og for ikke at gøre forskel, syntes jeg lige at Chelsea også lige skulle nævnes.

Ud over disse dejlige fodbold wallstickers, findes der et utal af forskellige wallstickers med rigtig gode ordsprog og tekster, som man kan vælge imellem – der findes sågar tekster man kan hænge op på toilettet, hvis man lige syntes at der er for kedeligt at sidde, når man skal sidde der et stykke tid.
Jeg selv har da nogle wallstickers hængende, ikke lige med Liverpool, men med vores husregler, og værdier – og ungerne har valgt deres wallstickers ud fra de interesser de nu engang har, og man kan bare ikke diskutere smag, så jeg tænker jo også, at det er derfor at der er så mange forskellige wallstickers at vælge imellem, så der netop er noget til enhver smag.
Ud over wallsickers til boligen, fik vi også lige nogle fine stickers til vores postkasse – så der ud over navnene også lige er en lille figur af hver af os alle der bor i huset.