Nørre Aaby Realskole

Hvorfor vælge en realskole til sine børn, når nu der er gratis kommunale skoler i hele landet – det er et valg man træffer i forhold til sit barn og sit barns udvikling. Alle forældre vil give deres børn det bedste med i rygsækken, også når det kommer til institutionsvalg. Vi starter allerede med at sende vores børn i institutions verdenen fra de er omkring 1 år gamle og nogen gange endda tidligere – det er altså andre mennesker der næsten opdrager vores børn, og i min verden, så er det enormt afgørende at vi sørger for at det så også er det rigtige sted de kommer hen i forhold til vores egne værdier. Vi valgte fra starten vuggestuen og børnehaven der er tilknyttet realskolen nørre aaby så var der nemlig en rød tråd igennem hele institutions tiden, og det hele ville være genkendeligt for hende da hun så skulle starte på selve Nørre Aaby realskole.

Realskolen Nørre Aaby ligger i Middelfart kommune, så selvom vi ikke lige bor i selve kommunen og har et lille stykke at køre, så vi det glædeligt, så vores datter får sig en god skolegang. for os har det været vigtigt at der ikke var alt for mange elever i hver klasse, da min egen erfaring har lært mig at jo flere elever i en klasse giver en mindre god indlæring hos det enkelte barn – og det er så noget af det man betaler for, samtidig me at man får en vis indflydelse på ens barn skolegang og lærings proces.
for os betyder det meget at vores datter er tryg og trives når hun nu skal tilbringe så mange år i skolen – og det er kendt udviklingspsykologi, at hvis børn ikke trives i skolen, så har de svært ved at modtage læring. Så det at der er dygtige lærere til at skabe denne trivsel og tryghed for børnene på en realskole, er jo også med til at børnene lærer mere og tillige er glade når de skal i skole. og vores datter giver altid udtryk for at det er en god skole.