Sko til kvinder kan man bare ikke undvære…

…selvom der nok er nogle gifte mænd derude, som der vil mene, at deres frue har rigeligt med sko derhjemme, der mere eller mindre fylder et helt garderobeskab, og nu ønsker hun sig, at du laver et walk in-closet, så hun kan få plads til endnu flere sko!

Skal man være på den sikre side med at give en kvinde en gave, så kan man altid give nogle sko, for så skal man bare være nogenlunde sikker på, at størrelsen er rigtig.

Hvis kvinden ikke bryder sig om skoene, så kan hun subtilt sige, at hun har ondt i fødderne, så hun ikke kan tage de nye sko på, eller at de nuværende sko er for besværlige at tage af, så hun må vente til at prøve dem senere.

Så kan du altid bytte dem hos https://custommade.dk/collections/sko , hvis de er købt dette sted fra, og ellers kan hun formentlig få pengene igen, så hun netop kan handle nye sko her.

Det er nemlig her, hvor man kan finde mange slags flotte par sko til kvinden, der påstår, at hun ikke har noget at gå i.

En rigtig kvinde skal eje mange sko

Det kan godt være, manden kan klare sig med nogle hverdagssko, nogle sutsko og så eventuelt nogle til at gå i haven, men for kvinden handler det om at have mange udgaver af forskellige skotyper, så der både er nogle, der passer til anledningen, og så skal de også passe sammen med resten, som de har på.

Man skal også tænke over, hvordan underlaget kommer til at være det sted, hvor man skal bruge dem, og om man så eventuelt skal tage nogle andre sko med, så man kan skifte til dem undervejs, hvis det bliver mere behageligt på den måde i længden.

Derfor kan det blive en hel videnskab at sætte sig ind i, og for nogle er det bedst slet ikke at prøve dette, så man bare accepterer, at det ikke altid er lige let at vælge et par sko – også selvom der tydeligvis er mange inde i skabet, hvoraf nogle ikke er blevet brugt endnu!