Brugskunst som firmagaver

Jeg er begyndt at give mine medarbejdere det man kalder firmagaver, som en påskønnelse for deres gode arbejdsindsats. Jeg kan så meddele at det virkelig falder i god jord hos mine medarbejdere, og det gør også at de gør en ekstra indsats når det virkelig gælder. Jeg køber som oftest mine firmagaver hos crocca.dk, de har et stort udvalg af forskelligt brugskunst som passer til manges smag. Mine medarbejdere siger, at det er kvalitets gaver, og dem jeg vælger bare passer godt ind til dem som person – så de har også en oplevelse af at jeg kender hver enkelt medarbejder og deres smag. Jeg har oplevet en rigtig god kunde service når jeg har haft talt med dem, eller haft brug for at bytte noget.

Brugskunst fra crocca.dk

Sidst jeg købte Brugskunst medarbejdergave, købte jeg nogle vaser, der både kunne stå inde som ude – så næste gang jeg skal forkæle mine medarbejdere bliver det med nogle af Crocca ‘s blomster der holder i lang tid, som de så kan putte i deres vaser. Jeg kan godt lide deres store udvalg af Unika brugskunst, som er lidt anderledes end mange andre former for brugskunst, og det ser ud til at mine medarbejdere syntes det samme. Jeg har altid følt mig godt behandlet hos crocca.dk og jeg får også mange gange et godt tilbud, nu jeg er loyalitets kunde, og køber så meget. Så i længden er det både gode kvaliteter og til rimelige penge – og medarbejderen kan altid bytte gaven hvis det er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.