Få fornyet energi og et psykisk velvære med healingsmassage.

Healingsmassage er din krops reset-knap.

Oplever du hverdagen som uoverskuelig, fordi du føler at din krop er underligt tung og modvillig? Måske er dit psykiske energiniveau heller ikke på toppen? Ikke altid, men ofte hænger disse sammen i et ellers rask menneske. Du har brug for en rensning, en ny start, en reset-knap.

Det kan du få med soul massage eller healingsmassage. Kær behandling har mange navne.

En healer kan mærke hvor du har ondt, hvor du har spændinger og hele dit samlede energiniveau. Dette er en god hjælp, da det nogle gange kan være svært at placere en smerte, hvis man har ondt flere steder. Kroppen er nemlig indrettet således, at du kun mærker den værste smerte.

Hvordan virker en healingsmassage?

Massagen vil skabe balance mellem krop og sind. En adskillelse mellem disse er uhensigtsmæssig, da det giver uro og en følelse af at mangle noget. Det gør du nemlig også. Du mangler en del af dig selv. Du og din krop skal finde sammen igen og det kan en healer hjælpe dig med.

Din soul massage vil bestå af en blid massage, som jo bekendt er godt for kroppen. Men samtidigt vil du få healing og en dygtig healer vil kunne lede energi hen til de områder i kroppen, hvor det mangler.

Healingsmassagen vil kunne afhjælpe angst, stress, ømhed, træthed, hovedpine, anspændthed og andre problematikker. Det er altså ikke kun fysisk sundhed, massagen fremmer. Det er også psykisk sundhed.

Efter behandlingen vil du føle dig i balance og afslappet. Denne tilstand vil vare ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.