Højskole i udlandet

Rejs på sabbatrejse i udlandet

At rejse er at leve siger vi, og det er så sandt, som det er sagt. Det er fantastisk at komme ud og opleve verden, de mange forskellige kulturer og måder at leve på, det er livet. Har du et sabbatår foran dig, og er du i gang med at planlægge, hvad du skal bruge det til, og er du den rejselystne type, så kunne et sabbatår rejse være lige noget for dig. Sammen med andre unge rejser du ud i verden på en organiseret tur, hvor der er styr på det hele, og hvor du bare skal koncentrere dig om at nyde det, hvor fedt er det lige?

Spændende destinationer

Højskolendk er udbydere af rejse i sabbatår, og der er mange forskellige destinationer at vælge i mellem. læs mere her og bliv klogere på det hele, og hvad det vil sige, at rejse med Højskolendk, find priser, ledige pladser samt destinationer. Dit sabbatår er et unikt år, et år du kan bruge på at forkæle dig selv, for det fortjener du da. Nyd livet sammen med andre unge, der ligesom dig selv, har sabbatår, I kommer til at få det fedt sammen, og det der med at opleve ting sammen, så man kan dele dem, det er altid sjovere end at opleve dem alene eller sammen med få.
Det bliver en unikt oplevelse du kommer til at få, minder der vil være hos dig for altid, og måske bliver turen også med til at afklare, hvad du skal beskæftige dig i fremtiden, når det kommer til valg ag uddannelse og arbejde.
Livet skal leves, og det skal leves fuldt ud, og det gælder om at leve det på en måde, hvor du får udlevet dine drømme og længsler. At rejse er en måde at gøre det på, og det er populært at tage på sabbat rejse, fordi man kan rejse i en længere periode, og virkelig få en kæmpe en på opleveren. Rejs med andre og lær nye mennesker at kende, dan venskaber og vær sammen om at opleve den smukke verden.