Stillads reklamer her i Danmark

Stilladsreklamer er en form for udendørs reklame, hvor stilladser anvendes til at vise reklamer. Stilladser bruges ofte under byggeprojekter, så stilladsreklamer kan være en måde at nå ud til folk, der arbejder på eller i nærheden af byggepladser. Stilladsreklamer kan også bruges i andre udendørs omgivelser, f.eks. på festivaler eller ved sportsbegivenheder.

Der er visse beviser for, at stilladsreklamer kan være effektive. En undersøgelse af byggearbejdere i Det Forenede Kongerige viste, at de, der havde set stilladsreklamer, var mere tilbøjelige til at have en positiv holdning til annoncøren end de, der ikke havde set reklamerne. Det er dog uklart, hvor længe disse positive holdninger varer ved, eller om de resulterer i øget salg for annoncøren. Stilladsreklamer kan være mere effektive til at skabe kendskab til et mærke end til at fremme salget, men der er behov for mere forskning for at bekræfte dette. I Danmark ser vi virksomheder som blackbird-media, have stor ekspertise indenfor stillads reklamer.

Hvilke forskellige stillads reklamer findes der?

Der findes tre hovedtyper af stilladsreklamer:

1. Bannere: Bannere er den mest almindelige form for stilladsreklame. De er typisk fremstillet af PVC eller vinyl og kan trykkes med et hvilket som helst design eller budskab. Bannere kan hænges op fra stilladset ved hjælp af reb eller kroge, eller de kan fastgøres direkte på stilladset ved hjælp af velcro eller klæbebånd.

2. Plakater: Plakater er en anden almindelig form for stilladsreklame. Ligesom bannere kan de være fremstillet af PVC eller vinyl og trykt med et hvilket som helst design eller budskab. I modsætning til bannere kan plakater ikke hænges op fra stilladset, men skal fastgøres direkte på stilladset ved hjælp af velcro eller klæbebånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.