Hold en uforglemmelig mortensaften

Mortensaften er en særlig aften, hvor familier og venner samles for at nyde en lækker middag med and og alle de gode tilbehør. Men hvorfor ikke prøve noget nyt i år? Munkebjerg Hotel tilbyder en helt særlig oplevelse på denne aften, hvor man kan nyde traditionel mad i luksuriøse omgivelser. Læs videre for at finde ud af, hvorfor du skal overveje Munkebjerg Hotel til din næste mortensaften-fejring.

Munkebjerg Hotel er kendt for sin lækre cuisine og spektakulære udsigt over Vejle Fjord. Hotellet er beliggende i en idyllisk skov, blot en kort køretur fra Vejle centrum. På mortensaften kan gæsterne glæde sig til et udsøgt menukort, som er nøje udvalgt af hotellets professionelle kokke.

Man kan starte middagen med en lækker forret, lavet med sæsonens bedste ingredienser. Derefter kan man nyde hovedretten, som er den traditionelle andesteg med brunede kartofler, rødkål og en skøn andesauce. Til sidst kan man nyde en lækker og sød dessert, som fuldender aftenen på en perfekt måde.

Munkebjerg Hotel er kendt for sin hyggelige og varme atmosfære, som altid får gæsterne til at føle sig velkomne. Aftenen vil blive fyldt med god mad, vin og sjov. Der er også mulighed for at booke sig ind på hotellet og nyde de dejlige faciliteter, som spa, pool og fitnesscenter, som kan tilføje en ekstra dimension til din mortensaften-oplevelse.

Skulle du foretrække en anden hovedret end and, kan Munkebjerg Hotel også tilbyde andre lækre muligheder. Der er nemlig noget for enhver smag på hotellet og du vil altid blive mødt af professionelle kokke, som kan lave mad efter dine ønsker og behov.

Sidst men ikke mindst, så er Munkebjerg Hotels mortensaften også børnevenlig. Der vil være en særlig menu til børnene, som vil give dem en god madoplevelse samtidig med, at de kan lege og hygge sig på hotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.