Hyggelig stemning på Posthuset i Horsens

Nogle steder er mere hyggelige end andre steder, når man vil ud i byen og spise en god middag i hyggelige omgivelser. Bor man som jeg i nærheden af Horsens, så er Posthuset Horsens en af mine favoritter når jeg vil forkæle mig selv og nogle af mine venner. Den hyggelige stemning, roen og den dejlige mad samt den gode betjening, gør at det for mig altid har været en god oplevelse når jeg har været der. Det gør det jo også kun bedre at deres priser er rimelige til den gode oplevelse man får. Desværre har de også været ramt af vores Corona situation og ned lukning af fornøjelser fra vores kære statsminister – på den ene side er det jo godt at man forsøger at passe på os i forhold til smittespredning af Corona – men på den anden side, så er vi alle voksne mennesker der kan tage ansvar for os selv, så man ikke havde behøvet at lukke restauranterne ned.

God mad og hygge på Posthuset

Jeg glæder mig til igen at kunne komme på Posthuset Horsens og få en dejlig oplevelse – og måske er jeg så heldig at der kommer en god koncert, så jeg lige kan kombinere tingene og få en dejlig aften. Nu har vi også fået de kendte street food restauranter her i Danmark som sydpå, og endda i Horsens. Her kan man også opleve en stor smagsoplevelse fra fremmede landes mad eller en klassisk dansk mad – så der er alt hvad hjertet begærer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.