Oki printer toner

Nu er jeg da kommet lidt ud af min erfaring omkring printere og toner og blækpatroner, diverse modeller, men lige oki, det mærke kender jeg slet ikke – er det et nyt produkt eller er det bare et meget specielt produkt som ikke er så kendt eller anerkendt endnu. Lige meget, der skal toner til denne oki printer, og de toner ligner vel alle de andre toner til laser printene. Toner består af forskellige grundfarver, gul, blå, rød – så nu driller min demens de light mig lige lidt, for jeg kan ikke huske den sidste grundfarve. Pyt, det går nok alligevel. Der er 4 farver og så den sorte. Jeg tror nok, jeg har brugt adskillige flere sorte toner ende de kulørte – og når jeg så ikke har haft nok sort toner, så har jeg da bare printet videre og brugt de andre farver. Så nogen gange kom det ud med rød tekst og andre gange med blå.

oki-toner fra billigtoner.dk

Det rimer, hvor er jeg bare god. Pudsigt nok, var der kun tre farver på billedet, så det hænger godt sammen med at jeg ikke kan huske den fjerde grundfarve. Det må være svært at finde de forskellige toner til diverse printere, for ikke at tale om toner til oki, som jeg ikke engang kender til. Men der må findes en leverandør et eller andet sted, der nemt og hurtigt og til lave priser kan hjælpe de mennesker der står med en oki printer og mangler toner til deres printer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.