Sovepuder der giver god søvn

Man kender det godt. Man vil egentlig gerne sove, men kan ikke falde i søvn. Derfor kan det være en ide, at se på hvordan man kan forbedre sin søvn. Skal der luftes ud inden? Eller være mere mørkt? Kan det være puden den er gal med. Det er faktisk ret afgørende, at man har en unik sovepude til sit søvnmønster. Mange danskere oplever i løbet af dagen smerter i både nakke, skuldre og ryg. Dette kan skyldes forkerte sovestillinger, og kan løses med valget af en unik sovepude. Puderne på sleepandpillow.dk er lavet af memory skum og tilpasser sig også din nakke og skuldre i løbet af natten.

memory skum

Vælg den rette pude

Der er rigtig mange danskere, der gerne vil forbedre deres søvn. Det er så vigtigt, at få nok søvn. Man kender godt det at vågne op, og slet ikke føle sig udhvilet. Så er man træt resten af dagen. Får man derimod ca. 8 timers søvn om natten, og går i seng ca 22-22.30 er man mere garanteret en god nats søvn. Samtidig skal puden være komfortabel og passe til ens krop. Man kan tage en pudetest og se hvilken slags pude der vil passe bedst til en. Det kan afhænge af alder, højde samt hvordan man bevæger sig i sengen i løbet af natten.

Ligeledes er ens sovestilling også afgørende for valg af pude.

Hvis man oplever gener når man sover eller ønsker at forbedre søvn er valg af pude afgørende. Der er fri fragt på puder fra sleepandpillows.dk, og det er overskueligt at finde den rigtige pude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.