Hvad er padel tennis og hvorfor er det så populært?

Padel tennis er en sportsgren, som vandt indpas i Spanien i 1970’erne, men som først for alvor har fået sit internationale gennembrud i de senere år. Sporten er en blanding af tennis og squash og spilles typisk på en mindre bane, som er afgrænset af vægge på alle sider. I denne blog vil vi se nærmere på, hvad padel tennis egentlig er for en størrelse, og hvorfor sporten er blevet så populær verden over.

Padel tennis minder på mange måder om almindelig tennis, men der er også flere forskelle mellem de to sportsgrene. Én af forskellene er størrelsen på banen, som i padel tennis er væsentlig mindre end i almindelig tennis. Banen er typisk omkring halvt så stor som en almindelig tennisbane og er derfor også mere overskuelig. Derudover spilles padel tennis næsten altid i double, og spillerne benytter sig af en kortere ketcher end i almindelig tennis. Ketcheren er desuden også afrundet i bunden, hvilket gør det lettere at tage bolden på opadgående slag mod væggen.Læs mere om padel tennis her Tempo Padel.

En anden sjov detalje ved padel tennis er, at man kan benytte sig af væggene, som er omkring banen. Det betyder, at man kan slå bolden mod væggen og lave nogle ret vilde trick-shots, som man ikke kan i almindelig tennis. Dette gør også, at spillet ofte er meget mere underholdende at se på som tilskuer.

Padel tennis har de seneste år oplevet en enorm opblomstring, og sporten bliver nu dyrket og spillet i over 80 forskellige lande. Én af grundene til sportens stigende popularitet er, at padel tennis er en meget social sport, som de fleste kan være med til. Det kræver ikke så meget teknik eller erfaring at spille padel tennis, og man kan derfor hurtigt lære at spille på et forholdsvis højt niveau.

Conclusion:

Padel tennis er en sjov og social sportsgren, som er blevet utrolig populær verden over i de senere år. Det er en sport, som er relativt let at gå til, og som ikke kræver det store udstyr. Det er også en fantastisk måde at få motion på, samtidig med at man har det sjovt og kan være social med venner og familie. Hvis du endnu ikke har prøvet at spille padel tennis, så kan det absolut anbefales, at du giver det et forsøg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.