Momager af format

Kris Jenner er en amerikansk tv-personlighed, som er bedst kendt som mor til Kim Kardashian og Khloe Kardashian. Kris blev født den 5. november 1955 i Los Angeles, Californien. Kris er datter af Robert og Mary Jenner. Kris har fire søstre, Karen, Kourtney, Kim og Khloe. Kris er opvokset i et katolsk hjem. Kris gik på Marymount High School i Los Angeles.

Kris startede sin karriere som stewardesse. Derefter arbejdede hun som personlig assistent for olympiske Bruce Jenner. I 1982 blev Kris gift med Bruce Jenner. Parret fik to børn, Kendall og Kylie. I 1991 blev Bruce og Kris skilt i 1991. Kris blev senere gift med Caitlyn Jenner (Bruces tidligere navn). Parret fik et barn, Rob Kardashian. Caitlyn og Kris blev skilt i 2015.

I 2007 spillede Kris med i reality-tv-serien “Keeping Up with the Kardashians”. Serien følger Kardashian-familiens liv. Showet har sendt tretten sæsoner og er i øjeblikket i gang med sin fjortende sæson. Udover “Keeping Up with the Kardashians” har Kris medvirket i flere andre reality-tv-serier, herunder “Kourtney and Khloe Take Miami” og “Khloe & Lamar”.

Kris er en forretningskvinde, der har lanceret flere virksomheder, herunder en tøjlinje, en parfumelinje og en hudplejelinje. Hun er også forfatter til to bøger, “Kris Jenner…and All Things Kardashian” og “How to Raise Perfectly imperfect Kids”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.